Yhteisöllisyyden voimaa

Hyvä Suomi! Jääkiekon maailmanmestaruutta olemme juhlineet kolme kertaa ja nyt voiton avaimet löytyivät yhteisön voimasta. En ole jääkiekosta kovinkaan hyvin perillä, mutta kun asiantuntijat ovat arvioineet syitä menestykseen, esille on noussut vahvasti se miten joukkue on toiminut ja tällä on päihitetty vastapuolen huippuyksilöt.

Luovuuden kanssa on vähän samalla tavalla. Nostamme tyypillisesti esiin sankareita ja ilmiömäisiä kykyjä. Useimmille tulee heti mieleen kykyjä kuten Steve Jobs, Albert Einstein, Leonardo da Vinci, Armi Ratia jne. Meillä ei arjessa valitettavasti ole käytössämme näitä luovuuden NHL-pelaajia, mutta meillä voisi olla joukkue.

Olen vahvasti yhteisöllisen luovuuden uskossa. Tässä pelissä tarvitaan tahdon lisäksi taitoja ja tekniikoita, jotta voimme päästä yhdessä huipulle. Haluan johdattaa sinut ja työyhteisösi luovuustekniikoiden osaajiksi ja valmentaa teidät mestareiksi teidän omalla pelikentällänne.

Luovuustekniikat ovat menetelmiä tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen sekä ongelmanratkaisuun. Niiden avulla pystymme tuottamaan oivalluksia, joita muutoin syntyisi vain harvoin ja satunnaisesti.

Heikki Nummelin, soita 0400 882442